Fundația Județeană pentru Tineret Timiș

Gala Premiilor Participării Publice 2017

Gala Premiilor Participării Publice 2017

Premiul Special pentru Tineret

E mare bucurie și mândrie în rândul tinerilor din județul Timiș! Fundația Județeană pentru Tineret Timiș tocmai a primit “Premiul special pentru tineret” la Gala Premiilor Participării Publice, distincție ce ne validează munca, de la cel mai înalt nivel.

“Împreună pentru Tineri” este proiectul în care am crezut cu tărie, la care am muncit, pentru care am consultat mii de tineri. E un produs prin care punem bazele Strategiei Județene pentru Tineret, iar din 30 aprilie, atunci când va fi lansat, vă veți bucura cu toții de el. Premiul a fost acordat de Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale, la sărbătorirea celor 30 de ani de activitate, iar proiectul “Împreună pentru Tineri” este finanţat de Comisia Europeană prin programul Erasmus+, Acţiunea cheie 3 – Dialog structurat.

Anul acesta, motto-ul Galei Premiilor Participării Publice este “Primul aprinde lumina”. Ne e clar cine aprinde lumina pentru tinerii din Timiș, nu?  Fiți alături de noi la finalizarea strategiei!