Fundația Județeană pentru Tineret Timiș

Wild Team

Despre Wild Team

Wild Team și-a făcut debutul în peisajul dansului timișorean în anul 2007 cu ocazia unui concurs de street dance organizat la nivel local. Trupa este formata din 6 fete și de-a lungul timpului a obținut diferite titluri ca și trupă de dans, cum ar fi:
Locul 1 – Local Street Contest 2007, organizat de clubul “Living Dance Timisoara”;
Locul 1 – Dance Flavour Festival 2010 Editia I;
Locul 2 – Dance Flavour Festival 2011 Editia a II-a;
Locul 2 – Dance to the Core (Uman) 2011;
Locul 1 – IFMD Cup of Romania 2013 – Category: Street dance revue small group.

Din luna Mai a anului 2013 trupa Wild Team colaborează cu Urban Art Studio Timișoara, oferind cursuri de Street Dance și reprezentând Fundația Județeană Pentru Tineret Timiș, în competițiile și spectacolele din domeniu.

Pentru participarea IFMD World Championship of Modern Dance 2013 , Wild Team a avut sprijin din partea Fundației Județene pentru Tineret Timiș (http://v1.fitt.ro) Primariei Timișoara, AQUATIM și Urban Art Studio Timisoara (http://uas.fitt.ro).

 

Trupa de dans Wild Team – locul II la IFMD World Championship of Modern Dance 2013

În data de 21.06.2013 , trupa timișoreana de street dance Wild Team, susținută de Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT) a reprezentat Romania la Campionatul Mondial de Dans organizat de International Federation of Modern Dance desfasurat in Szigetszentmiklosi, Ungaria.

Participând din postura de campioane naționale (titlu obținut în luna martie), fetele de la Wild Team au devenit vicecampioane la categoria Street Dance Reveu – Small Group Adult, podiumul fiind completat de reprezentanții Ungariei și Poloniei.

La acestă competiție trupa a fost reprezentata de Roxana Pitur, Diana Surdea si Patricia Krajcsik, celalalte membre fiind reținute în Timișoara din cauza examenului de Bacalaureat sau a susținerii examenelor de licență.

WildTeam


logo