Fundația Județeană pentru Tineret Timiș

Gala Proiectelor pentru Tineret 2016 !

Gala Proiectelor pentru Tineret 2016 !

Gala Proiectelor pentru Tineret 2016 !

S-a dat startul înscrierilor pentru Gala Proiectelor pentru Tineret 2016 !

gala-fitt-2016
Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT) organizează cea de-a șasea ediție a „Galei Proiectelor pentru Tineret” în data de 14 decembrie 2016, la Casa Tineretului din Timișoara.
 
În acest sens, FITT deschide apelul pentru înscrierea aplicațiilor până în data de 04 decembrie 2016. În cadrul evenimentului se pot înscrie organizații non-guvernamentale de și/sau pentru tineret sau studențești din județul Timiș, licee de stat sau private, consilii ale elevilor din liceele de pe raza județului Timiș, grupuri informale de tineri din județul Timiș, voluntari activi în domeniul tineretului din județul Timiș. Fiecare organizație sau grup informal poate depune aplicații pentru una sau mai multe categorii la adresa de e-mail [email protected].
 
Pentru ca proiectul înscris să fie eligibil, acesta trebuie să fie desfășurat în perioada 1 decembrie 2015 – 1 decembrie 2016 și să se încadreze într-una din următoarele categorii: Educație, Artă și cultură, Implicare în comunitate, Sănătate, Muncă și angajabilitate, Antreprenoriat, Mediu și ecologie, Sport, Voluntariat, Internațional.
Toate proiectele înscrise vor intra în cursa pentru „Cel mai bun proiect de tineret în anul 2016”. Proiectele aflate la prima ediție pot câștiga premiul pentru „Cea mai bună inițiativă de tineret în anul 2016”. De asemenea, în cadrul Galei vor fi desemnați și „Cel mai activ voluntar în cadrul unei organizații non-guvernamentale de tineret în anul 2016”, „Cel mai activ voluntar licean în anul 2016” și „Cel mai activ voluntar în cadrul unei organizații non-guvernamentale studențești în anul 2016”.
 
Mai multe detalii pe www.gala.fitt.ro sau www.fitt.ro

Leave a Reply