Fundația Județeană pentru Tineret Timiș

Ambassadors’ HUNT- Voluntaria

Ambassadors’ HUNT- Voluntaria

Ambassadors’ HUNT- Voluntaria

Te-ai gândit vreodată cât de fain ar fi să dezvolți un proiect care schimbă comunitatea? Îți dăm această șansă! Fii ambasador în Voluntaria- Prima platformă de voluntari din Timișoara! Vino joi, 9 martie, de la ora 18:00, la Casa Tineretului din Timișoara.

De câte ori nu ai întâlnit în jurul tău oameni care ți-au spus: “Vreau să fac voluntariat, dar nu știu exact unde. Oare ce mi s-ar potrivi?”

De câte ori nu ai întâlnit reprezentanți ai unor organizații care spun: “Dezvoltăm un proiect de impact pentru oraș, dar avem nevoie de sprijinul tuturor. Știi unde putem găsi voluntari”?

Noi primim frecvent aceste întrebări. Și credem că am găsit și soluția: dezvoltăm o comunitate în comunitate. Dezvoltăm Voluntaria- locul de întâlnire dintre cei care vor să facă voluntariat și cei care caută voluntari.

Dacă vrei să faci și tu parte din Voluntaria, vino să povestim mai mult despre proiect. Îți promitem că îți va plăcea!

Proiectul a fost prezentat în cadrul Upgrade My City, și este dezvoltat în cadrul programului Timișoara – Capitala Tineretului din România, prin FITT Timisoara– Fundația Judeteana pentru Tineret Timiș.

Facebook event page: https://www.facebook.com/events/259161987859513/